Polițiștii din Alba au confiscat peste 2000 de articole pirotehnice. Câteva infracțiuni au fost constatate în flagrant

La data de 20 decembrie 2023, polițiștii din Alba au continuat activitățile pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale privind deținerea și folosirea articolelor cu conținut pirotehnic.

În cadrul activităților desfășurate au fost confiscate 2.141 de articole pirotehnice din categoriile F3 și P1 și au constatat 4 infracțiuni de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice, din care 3 au fost constate în flagrant.

De exemplu, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, au depistat, pe raza localităților Crăciunelude Jos, Cenade și Feisa, 3 persoane care dețineau 1.991 de articole pirotehnice, majoritatea din categorie P1. La o locuința unui tânăr de 20 de ani, din comuna Doștat, polițiștii au identificat 145 de articole pirotehnice din categorie F3 (petarde și baterii de artificii), pe care le-ar fi achiziționat de pe internet, fără a fi autorizat, în acest sens. Acțiunile polițiștilor continuă.

Despre Redacția ProAlba 36826 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*