Performanță extraordinară pentru Vlad Paștiu, elev al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”Alba Iulia, la Olimpiada județeană de istorie

Vlad Paștiu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de istorie, unde a obținut locul al II-lea, reușind să se califice la faza națională. Această performanță extraordinară se datorează, în primul rând, pasiunii pentru istorie și pentru documentare, precum și domnului profesor Ioan Roman-Negoi, care l-a îndrumat pe tot parcursul pregătirii sale.

Vlad este un elev eminent, deoarece se pregătește serios și intens, atât pentru examenul de Evaluare Națională, cât și pentru a obține o performanță notabilă la etapa națională a Olimpiadei de istorie. „Consider pasiunea mea pentru istorie un hobby pe care îl practic în timpul liber. Această pasiune a fost inițiată încă de la primele lecții de istorie din gimnaziu datorită îndrumării și inspirației primite de la profesorul meu de istorie, domnul Roman-Negoi Ioan. Vizionarea documentarelor si lecturarea cărților despre evoluția istorică a omenirii au reprezentat dintotdeauna o pasiune profundă pentru mine. Astfel, pregătirea pentru olimpiada de istorie a devenit o veritabilă plăcere pe care o practicam în timpul liber, chiar dacă acesta era aproape inexistent. Acum sunt mândru că dedicarea și efortul pe care le-am depus în pregătirea pentru această olimpiadă, care a implicat numeroase nopți de studiu până târziu, au fost cu adevărat însemnate. Sunt sigur că, indiferent de cariera pe care o voi alege în viață, voi avea întotdeauna aceeași pasiune pentru istorie”, a mărturisit Vlad.

Prin rezultatele deosebite obținute atât la școală, cât și la Olimpiada de istorie, Vlad a reușit să contribuie din plin la prestigiul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, iar dascălii și elevii acestei școli sunt foarte mândri de performanța acestuia. Felicitări și mult succes la etapa națională!

Despre Redacția ProAlba 37532 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*