Party de deschidere a sezonului de evenimente de la Spațiile RYMA!

Asociația RYMA revine pe scena culturală albaiuliană și deschide seria de evenimente muzicale organizate în parteneriat cu Hideout Events sâmbăta, 25 martie  de la ora 21 cu o megapetrecere ca în vremurile de odinioară!

            Party-ul îl va avea ca invitat pe binecunoscutul Vlad Dobrescu de la trupa CTC, care va mixa ritmuri de funk și old school hip hop iar „încălzirea” vă fi asigurată de Dj MFK din Arad. Prețul unui bilet este de 20 de lei și se poate achiziționa la intrare.. Ceasul se va da înapoi cu o oră dar asta nu înseamnă că petrecerea vă dura mai puțin, dimpotrivă, va fi una de pomină, în binecunoscutul stil RYMA, cu îndemnul VENIȚI CU NOI, SĂ DAM TIMPUL ÎNAPOI!!

Asociația RYMA și Hideout Events se unesc pentru a aduce un plus de strălucire scenei muzicale din Alba Iulia. Spațiul istoric este în continuă amenajare, atât în interior cât și în curțile sale, propunandu-și să devina un loc de exprimare artistică  definit de cei care , treptat, îi vor da viață prin lucrările lor și prin actul creativ transmis publicului albaiulian și nu numai. Se caută autori și cultivatori de arta și frumos care doresc să își aducă aportul la aceasta mișcare artistică underground și consumatori de experiențe memorabile , muzică buna și să admire un peisaj cultural de calitate Deocamdată evenimentele se vor desfășura în interior și în curtea mică (fostul HiStory Club, redenumit acum Hideout) doar vinerea și sâmbăta seara, dar treptat,  locația vă găzdui și evenimente de zi, live-uri cu artiști locali, show-uri de stand up comedy sau evenimente personalizate iar în cursul lunii mai  vă fi redeschisa și Galeria de Arta din incinta Spatiilor RYMA, un alt punct de atractie pentru albaiulieni si turisti.

            Evenimentul de sâmbăta este susținut de Radio Guerilla și de albaiulienii cărora le e dor să danseze până dis de dimineața și să se bucure de viață!

Pentru mai multe informații depre eveniment accesați

https://www.facebook.com/events/3329357377393160

sau tel. 0744152748

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*