Partidul Phralipe al Romilor va anunța, în curând, pe cine sprijină în alegerile prezidențiale

La mijlocul lunii septembrie, Consiliul Director al partidului Phralipe al Romilor, al cărui președinte este omul de afaceri albaiulian Călin Pădurean, s-a   întrunit, într-o ședință extraordinară, în care s-a luat decizia ca formațiunea să nu desemneze un candidat pentru alegerile prezidențiale.

„Deși în contextul actual reprezentăm un număr consistent de membri dar și de cetățeni, am luat decizia de a nu intra în cursa prezidențială. E un gest motivat de faptul că, fiind un partid nou, considerăm important să dezvoltăm structurile din teritoriu în parametri pe care noi îi asociem cu performanța politică necesară în alegerile locale și parlamentare care urmează. Mizăm, în demersurile noastre, pe faptul că, din punct de vedere logistic și uman, fără a dezvolta complexe de inferioritate, vom fi capabili să ne impunem la urne ca o forță capabilă să reprezinte electoratul pe care îl vizăm”, a precizat Călin Pădurean.

În calitate de președinte al Partidul Phralipe al Romilor, domnia sa a mai declarant că a demarat negocieri cu mai multe formațiuni politice pentru susținerea unui candidat la fotoliul de la Cotroceni. O decizie în acest sens va fi luată după consultări interne și va fi comunicată în perioada următoare. 

„Este un lucru firesc ca, în aceste momente, să fim curtați, dacă îmi este permis acest termen, de diverse partide, pentru a susține unul dintre candidații la cea mai înaltă funcție în stat. Vom analiza, atent, fiecare opțiune și vom vedea cui îi vom asigura sprijinul în campania electorală”, a transmis Călin Pădurean.

Acesta a mai precizat că Partidul Phralipe al Romilor nu a apărut din necesitatea unui nou exercițiu politic, ci din convingerea că o nouă arhitectură politică și instituțională are nevoie de participarea a cât mai multor oameni de valoare, indiferent de etnie. Este important, în acest moment, pentru noi și pentru electoratul nostru să reușim să transmitem un mesaj de unitate dar și de implicare într-o viață politică despre care credem că poate schimba în bine configurația societății românești. Este important pentru noi ca resursele umane pe care le are societatea românească să participe la construcții politice care să reușească să genereze un proiect de țară, capabil să coaguleze energiile atât de separate în mediul social românesc. Misiunea noastră va continua onest, pozitiv, reamintindu-le tuturor acelora care au uitat că politica sănătoasă este arta posibilului.”

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 33598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*