O fată din Munții Apuseni a fost victima unei tentative de viol. Tânăra a reușit să fugă și a stat o noapte într-un adăpost de animale

La data de 11 iulie 2022, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, față de un bărbat de 42 de ani, din comuna Buceș, județul Hunedoara, care locuiește fără forme legale în Abrud.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 10 iulie, în contextul în care s-a oferit să o ducă acasă, de la o petrecere, pe o tânără de 31 de ani, din comuna Roșia Montană, ar fi oprit autoturismul pe marginea unei străzi din Abrud și i-ar fi propus să întrețină relații sexuale.

Fiind refuzat, bărbatul ar fi agresat-o și ar fi determinat-o să se dezbrace. Tânăra a reușit să iasă din autoturism și să se ascundă într-un adăpost de animale unde a rămas până în dimineața zilei de 11 iulie, când a fost găsită de polițiștii, aceștia fiind sesizați de doi cetățeni, care i-a găsit hainele și telefonul mobil, pe marginea drumului și au auzit-o strigând după ajutor.

În cursul zilei de ieri, 12 iulie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.

 

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*