Municipiul Sebeș a depus, la Compania Națională de Investiții, proiectele pentru construirea a două baze sportive

Echipa de consultanți ai primarului Dorin Nistor, a depus vineri, 28 iunie 2019, la Compania Națională de Investiții (CNI), două proiecte care vizează construirea unor baze sportive de tip 1 și de tip 2 pe raza municipiului Sebeș.

Baza sportivă de tip 1 va fi realizată  pe terenul ”Pielaru” unde, pe o suprafață totală de 31.000 mp,  va fi construit un teren sportiv pentru fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF, de dimensiunile 105 m x 68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori. De asemenea, se va construi un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m) care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. Vor fi construite o clădire pentru vestiare și o clădire administrativă și va fi amenajată o parcare pentru autovehicule și autocar.

Baza sportivă de tip 2 va fi realizată în incinta Parcului Arini  unde, pe o suprafață de 5.000 mp, va fi construit un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m) care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. Vor fi construite, de asemenea, o clădire pentru vestiare, o clădire administrativă și va fi amenajată o parcare pentru autovehicule.

Municipiul Sebeș și localitățile aparținătoare (Petrești, Lancrăm, Răhău) nu beneficiază de o bază sportivă corespunzătoare. Această stare de fapt determină lipsa de motivație a tinerilor și elevilor către activitățile sportive, precum și la imposibilitatea desfășurării lecțiilor de educație fizică și sport  de către elevii ai căror școli nu dețin terenuri sau săli de sport.

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*