Multumiri operatorilor de la firmele de Pompe Funebre

În ultimele două luni am trecut prin experiențe urâte la care la începutul anului nu am fi avut puterea de a ne gândi.

Pentru toți a fost o experiență urâtă dar acum se pare că ceea ce a fost mai rău a trecut si va ramane in spate.

Mulți dintre noi, în aceste zile de oprire, sau descoperit că pot fi și bucătari, pictori, zidari sau  grădinari …Stand acasă mulți dintre noi am descoperit că nu există doar muncă și stres ci și soție și copii și că, de dragul lor, acest sacrificiu merită făcut.

Cu toate acestea, există o categorie care nu s-a putut opri, există o categorie care în această perioada  a fost „nevoită” să lucreze mai mult decât înainte și în condiții mai riscante decât înainte.

Vorbim despre medici, asistenți medicali, operatori Smurd și nu în ultimul rând operatori ai firmelor de servicii funerare.

Vrem să mulțumim tuturor acestor categorii, dar mai ales operatorilor funerari care în această perioada  au fost nevoiți să lucreze în condiții extreme expuși riscurilor de contaminare și, de cele mai multe ori, fără un protocol sigur de urmat. In primul rand oameni care  în această perioada de coronavirus au sprijinit familiile care, de cele mai multe ori, nu au avut posibilitatea de a da ultimul rămas-bun persoanei care  a plecat dintre noi. Vrem să mulțumim pentru atitudinea lor demnă dea organiza un serviciu funerar, înțelegând vidul creat de pandemia care să abătut peste noi.  Mulțumim de improvizarea umană de a încerca să documenteze prin fotografii o situație tristă a unei ceremonii funerare din care a lipsit familia persoanei care nu mai era printre noi. Au pus la dispoziția comunității, profesionalismul și demnitatea lor că oameni în primul rând.

Mulțumiri din inimă.

Echipa AirSalm & AirCars  
(p)

 

Despre Redacția ProAlba 32754 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*