Miercuri: Dan Diaconescu isi va incheia mega turneul prin tara la Rosia Montana. Il puteti intalni maine dupa masa

Dupa un tur de forta in care a strabatut mii de kilometri si a stat de vorba cu sute de mii de romani, Dan Diaconescu a ales sa isi incheie vizitele prin tara la Rosia Montana in „sufletul Tarii Motilor, un punct important pe harta patriei si un simbol al bogatiei nationale”, asa cum a precizat chiar domnia sa. Miercuri, 6 iunie, Diaconescu isi va petrece dimineata printre oamenii din Caracal dupa care va pleca, intr-un elicopter, catre Rosia Montana. Potrivit reprezentantilor PP-DD Alba, Dan Diaconescu va ajunge la Rosia Montana in jurul orei 17.00 pentru a fi in mijlocul localnicilor. Nu ratati intalnirea pentru ca… „nici nu stiti ce pierdeti”.

раскрутка продвижениевзлом почтовых ящиков yandex

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. sper ca mediatizarea acestei intalniri va arata tuturor adevarata fata a Rosiei, plina de poluare si cufundata in saracie. poate vazand realitatea, autoritatile se vor grabi sa dea drumul proiectului RMGC, care poate pune stop atat saraciei, cat si poluarii

  2. A fost un super mega turneu, care s-a oprit într-un elicopter la Sibiu.
    Este, însă, foarte bine, sutele de mii de persoane cu care s-a întâlnit Propovăduitorul DD, nici nu au aflat ce au pierdut.
    Pe unde a umblat Super Extra în Exclusivitate DD – Sute de Mii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*