Marian Goraș, primul admis la specializarea „Blindate, autovehicule și tractoare”. Tânărul e absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia

Alegerea unei cariere are un impact puternic asupra vieții fiecăruia, astfel că decizia trebuie luată cu claritate și hotărâre. Pentru a face alegerea potrivită și a ajunge să profesezi în domeniul dorit, trebuie să rămâi concentrat pe atingerea obiectivelor. Pentru elevii militari, clasa a XII-a reprezintă momentul în care opțiunile de viitor sunt deja conturate, iar ei reflectează intens la alegerile care pot avea un impact asupra vieții lor. Acest moment a reprezentat o provocare pentru absolventul Marian Goraș, admis primul la specializarea „Blindate, autovehicule și tractoare” de la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, care a înțeles importanța acestui moment și a decis să rămână focusat pe obiectivele sale.

„Clasa a XII-a a reprezentat una dintre cele mai mari provocări de până acum. Știind că la finalul acestei etape, respectiv cea de elev militar, mă așteaptă o alegere importantă care îmi va defini întreaga carieră, am decis să rămân focusat pe obiectivele mele. Datorită pregătirii temeinice alături de cadrele didactice, dar și celei individuale, am reușit să fiu admis la specializarea dorită, respectiv „Blindate, autovehicule și tractoare”. Cu toate că emoțiile alegerii unei cariere militare potrivite s-au împletit cu sentimentele de nostalgie și emoția finalului unei etape atât de frumoase, am fost alături unii de alții și ne-am sprijinit pentru a ajunge, în final, să ne privim cu mândrie și fericire, fiecare reușind să își atingă idealul propus, respectiv să fim admiși în academiile militare”, a mărturisit Marian.

Mult succes, Marian pe drumul ales!, transmit reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia.

Despre Redacția ProAlba 31301 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*