Mama inconștienților, din nou „însărcinată”. De data asta, în Alba

Un tânăr din Mihalț a fost amendat cu 20.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr 3/ 2020. Beat fiind și fără să posede permis de conducere, a ieșit la plimbare cu autoturismul proaspăt cumpărat, pentru a-l proba, pe străzile din comună. A acroșat un autoturism parcat și a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării mostrelor de sânge. S-a ales și cu dosar penal.

În seara zilei de vineri, 10 aprilie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza comunei Mihalț, l-au depistat pe un tânăr de 32 de ani, din comună, care fusese implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs de strada Principală din Mihalț.
Tânărul era într-o vădită stare de ebrietate și le-a spus polițiștilor că a ieșit la o plimbare cu autoturismul proaspăt cumpărat, pentru a vedea cum merge.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar a refuzat să se supună și acestei proceduri.
Față de tânăr a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice, iar polițiștii l-au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.
Despre Redacția ProAlba 32744 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*