Mai multe străzi din Alba Iulia vor rămâne fără alimentare cu gaz metan. Zonele afectate!

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar miercuri, 8 noiembrie, pe mai multe străzi din Municipiul Alba Iulia.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, miercuri, 8 noiembrie, în intervalul orar 08:00-17:00, pe următoarele străzi din Municipiul Alba Iulia: Cloșca (parțial), Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân, Toporașilor/Petru Rareș, Energiei (parțial), Alexandru cel Bun, Dr. Ioan Rațiu, Vânătorilor (parțial), George Barițiu, Moților (parțial), Bogdan Petriceicu Hașdeu (parțial), Revoluției 1989 (parțial) și Iancu de Hunedoara.

Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 35886 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*