“La Maison de Caroline”, hotelul familiei Ludosan, e deschis oficial. Vezi imagini de la petrecerea de inaugurare

La petrecerea de inaugurare a hotelului au fost prezente cateva zeci de persoane printre care primarul Mircea Hava, Dan Sabau de la „Grup Corint” sau Mirela Strajan de la Alba Mall. Invitatii au avut parte de o seara placuta in compania medicului Mircea Ludosan si a familiei acestuia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amenajat intr-o cladire etajata incarcata de istorie, “La Maison de Caroline” doreste sa devina destinatia preferata a oamenilor de afaceri, in deplasarile acestora de business in zona, dar si pentru calatoriile in familie. Prezentandu-se ca un mic hotel elegant, cu o arhitectura  specifica sfarsitului de secol XIX, “La Maison de Caroline” isi asteapta oaspetii in 13 camere de 4 stele, hotelul punand la dispozitia acestora si un salon lounge cu o atmosfera distinsa.

“Ne-am dorit sa cream un loc cat se poate de placut celor care ne vor trece pragul. Am investit foarte mult in amenajarea camerelor pentru ca acestea sa fie cat mai confortabile; de asemenea, salonul elegant de la parter a fost gandit pentru o atmosfera cat mai intima si mai relaxanta. Sunt convins ca cei care vor alege “La Maison de Caroline” vor reveni cu placere”, a spus  Mircea Ludoșan, initiatorul proiectului si proprietarul hotelului.

Restaurarea vechii cladiri si amenajarea hotelului actual a inceput in anul 2006. Fiind vorba de o cladire istorica, proiectul s-a bucurat si de sprijinul d-lui primar Mircea Hava, care a sustinut initiativa de conservare a specificului cartierului in care este plasat hotelul, precum si integrarea acestuia in spatiul turistic albaiulian, alaturi de alte proiecte menite sa creasca apetitul turistilor pentru judetul Alba.

сайтакак прочитать чужие сообщение в контакте бесплатно

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*