Ioan Oprean, Ioan Istrate si Emil Gota nu au fost votati cetateni de onoare ai Sebesului

Consilierii locali din Sebeș nu au votat  proiectul viceprimarului Adrian Bogdan prin care acesta a propus ca oamenii de afaceri Ioan Oprean (Mercedes-Benz ),Ioan Istrate (Alpin 57 Lux) și Emil Goța (Elis Pavaje) să devină cetățeni de onoare ai municipiului Sebeș.După discuții aprinse ,s-a decis să se voteze prin vot secret.După numărarea buletinelor ,s-a constata că nici unul din cei trei nu a primit numărul necesar de voturi ,zece,astfel că împotriva lui Ioan Oprea au votat 10 consilieri locali iar 8 pentru,în cazul lui Ioan Istrate scorul a fost egal,9 la 9 iar cea mai dură înfrângere a suferit-o Emil Goța cu 11 la 7.

Iosif

Gligor

aracer.mobiскачать программу для взлома wifi сетей

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

  1. Ce pacat, sau mai bine zis, de cata prostie au dat dovada la nivel de consiliu..asta inseamna ca lucrurile nu sunt foarte clare in cadrul membrilor de consiliu si ca sunt „razbunari” pentru ce s-a facut sau nu s-a facut de catre acesti 3 merituosi oameni pentru „amaratii” de consilieri.Aici e vorba de polite platite.

  2. Eu zic asa:ca statutul de cetatean de onoare si-l revendica cel care duce faima orasului natal sau de resedinta in intreaga lume,Asa ar fi cel mai onest.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*