Întâlniri de lucru cu administratori de piscine, unități de cazare și primari, la sediul DSP Alba și Primăria Câmpeni

La sediul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba, situat pe strada Mușețelului, nr. 2, va avea loc, miercuri, în 3 iulie, de la ora 9.00, o instruire cu administratorii de ștranduri și reprezentanți de unități de cazare, cu bazine acoperite sau piscine cu circuit închis, în vederea monitorizării corecte a apei de îmbăiere. La întâlnire sunt așteptate toate persoanele interesate din județul Alba.

De asemenea, la Primăria Câmpeni (Piața Avram Iancu, nr. 5) va avea loc, joi, 4 iulie, de la ora 9.00, o întâlnire cu primarii din zona Munților Apuseni, privind sistemele publice locale de alimentare cu apă și respectarea parametrilor de potabilitate. La întâlnire sunt așteptați toți primarii din Apuseni (care nu beneficiază de aprovizionare centralizată cu apă potabilă). Astfel de întâlniri se vor realiza și în alte zone ale județului.  

Tot la Primăria Câmpeni, de la ora 11.00, vor avea loc întâlniri cu administratorii de unități de cazare din zona Munților Apuseni, în care se vor aborda aspecte ce țin de condițiile igienico-sanitare în sezonul cald. La fel, astfel de instruiri vor avea loc și în alte zone ale județului Alba, care prezintă interes din punct de vedere turistic.  

Reprezentanții DSP Alba consideră oportune întâlniri cu personalul care se ocupă de monitorizarea calității apelor de îmbăiere, a condițiilor igienico-sanitare din unitățile de cazare, respectiv cu cei care asigură apa potabilă locuitorilor. Menționăm că aceștia primesc recomandări și informații cu importanță în sănătatea publica de la reprezentanții DSP Alba ori de câte ori solicită, iar aceasta este o întâlnire suplimentară.

În acest context, DSP Alba anunță că de săptămâna viitoare vor fi intensificate acțiunile de control.

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*