Întâlnire cu noii antreprenori din proiectul Alternative pentru șomaj la Baia Mare

Asociația Pakiv România organizează luni, 12 noiembrie 2012, în colaborare cu partenerul Centrul Judeţean de Informare, Consiliere şi Formare Profesională „Pentru Voi” din Baia Mare, o întâlnire cu noii antreprenori din Regiunea Nord Vest. Evenimentul face parte dintr-o serie de trei întâlniri planificate în cadrul proiectului “ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”. Acestea vor avea loc în cele trei regiuni de implementare: Centru, Nord Vest și Nord Est.

Evenimentul care va avea loc la sediul Centrului Regional de Sprijin al Iniţiativelor Antreprenoriale din Baia Mare, care este totodată și sediul Centrului „Pentru Voi”, deschide astfel seria întâlnirilor pe regiuni cu noii antreprenori. Participanții la această întâlnire sunt cu precădere persoane din grupul țintă – șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă – care au fost sprijiniți prin proiect să-și depășească condiția și să-și înființeze propriile afaceri. La reuniune vor participa de asemenea experți din partea partenerului Centrul “Pentru Voi”.

Obiectivele reuniunii sunt: discutarea stadiului actual al celor 19 afaceri nou înființate și asistate prin proiect în regiunea Nord Vest, examinarea problemelor survenite și identificarea soluțiilor necesare, prezentarea beneficiilor din perspectiva creării unei rețele profesionale, a unei burse de mărfuri precum și a unui portal video online. Toate acestea vor putea fi utilizate pentru dezvoltarea celor 60 de afaceri înființate prin proiectul “ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”.

Rezultatele preconizate a se obține în urma implementării acestor măsuri și programe inovatoare, cât și exemplele pozitive, vor fi cuprinse la final într-un ghid de bune practici.

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*