Începe BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a VI-a, la Sebeș!

La Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, fiecare nouă vacanţă de vară înseamnă „Biblioteca din Vacanţă”. De șase ani, fără întrerupere, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează un program estival dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. În această vară, „Biblioteca din Vacanță” se va desfășura în perioada 24 iunie – 7 iulie.

             Ca de fiecare dată, în luna lui „Cireșar”, pregătim ultimele detalii ale programului. Într-un cadru primitor, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș și în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, suntem nerăbdători să dăm start aventurilor noastre palpitante în lumea cărților, să ne amuzăm cu povești noi, filme educative și jocuri interesante, de luni până vineri, între orele 1030 – 1230.

             Alături de prieteni dragi și inimoși, biblio-voluntarii noștri, am pus la cale, cu emoție, un nou modul de ateliere, conturat în jurul relației dintre cărți și muzică, lectură și artele plastice, o gamă largă de activități ce îi vor încânta și distra pe cei mici, asigurându-le în același timp un mediu plăcut și primitor în care să se simtă cât mai relaxați și bucuroși.

             Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș,  bulevardul „Lucian Blaga”, numărul 45, telefon: 0258.732848, în perioada 20 – 23 iunie 2022. Numărul de locuri este limitat.

             Vă invităm să alegeți bucuria poveștilor și o super-vacanță de pici, alături de noi, la BIBLIOTECĂ!

Despre Redacția ProAlba 30759 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*