Încă o plecare din PSD Alba către PRO România. Consilieră locală: „M-am săturat de lipsa de sprijin din partea conducerii județene. Am ajuns să ne facem de râs în comunitate”

Gheorghița Mihăilă, consilier local ales din partea PSD, la Șugag, a decis să plece din partid și să se alăture echipei PRO România.

„Mie, una, mi-a ajuns dezinteresul conducerii județene a PSD față de zona și oamenii pe care îi reprezint ca și consilier. De câte ori am încercat să cer sprijin pentru diferite proiecte m-am ales doar cu promisiuni. Suntem o comunitate relativ mică, unde oamenii se cunosc între ei, și nu vreau să fiu arătată cu degetul că una se promite și nu se face nimic. Pur și simplu, parcă PSD-ul refuză să se lupte cu adversarii politici. Stăm ca mielușeii la tăiat, în loc să avem implicare, începând de sus, de la președinte, și până la ultimul membru. Nu mai zic de faptul că paharul s-a umplut după ce PSD-ul vrea să candideze, la Șugag, pentru a 5-a oară, cu același om. De parcă nu a fost suficient că a fost învins de 4 ori.”, afirmă consiliera plecată la PRO România.

Gheorghița Mihăilă este proprietarul unei afaceri în domeniul turismului și consideră că PRO România este singura formațiune alături de care poate să își ducă la îndeplinire proiectele pentru comunitatea din care face parte.

Biroul de presă al PRO România Alba

Despre Redacția ProAlba 30756 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*