In opinia PSD, creşterea salariilor şi a pensiilor e o nouă amăgire a populaţiei

Încă o dată, mesajul puterii este duplicitar şi nesincer. În timp ce PDL ne susţine că se negociază, Boc ne spune că totul depinde de economie. Asta ca şi cum PDL şi Guvernul ar fi două entităţi fără nici un fel de legătură între ele. Nu credeţi că PDL şi Guvernul ar trebui să înceteze cu minciuna?!
În acest moment, nu vorbele contează pentru români, ci decizia, care din păcate lipseşte. Ce trebuie înţeles clar este faptul că o eventuală creştere de 5% nu înseamnă în realitate o creştere, ci o recuperare infimă a ceea ce s-a tăiat în 2010. Oricum, având în vedere reconsiderarea previziunilor privind creşterea economică, este destul de clar pentru noi că aceste creşteri nu vor avea loc, pentru că Guvernul refuză să ia orice măsură de stimulare economică şi pentru crearea de locuri de muncă.

De ceva vreme, Guvernul Boc se laudă că a salvat ţara de la dezastru, dar nici un român nu pare să simtă acest lucru. Scăderea veniturilor şi incapacitatea Guvernului de a crea locuri de muncă sunt cele mai grele falimente ale actualei guvernări.

După cum a transmis şi FMI, noi trebuie să creăm locuri de muncă, dar asta nu înţelege Guvernul! USL a propus reducerea CAS, vedem că şi Guvernul vorbeşte despre asta, dar cu vorbele rămâne, pentru că nu ia nici o decizie. Aşadar, USL poate propune soluţii şi o face, iar Guvernul, cel care poate lua decizii, nu face nimic, doar vorbeşte.

În opinia USL Alba, realitatea ne spune că românii au înţeles demult că nu mai pot să aibă încredere în Guvernul Boc, însă nici unul dintre   guvernanţi nu -şi dă seama că a venit timpul ca toţi cei din guvern să plece. Am văzut cu toţii ce a însemnat reforma pentru PDL! Avantaje pentru cei de la putere, pentru clientela politică a PDL şi o viaţă tot mai grea pentru românii de rând. PDL ar trebui să fie mult mai responsabil şi să nu se mai joace cu veniturile oamenilor.

topodпрограммы для взлома сайтов одноклассники

Despre Redacția ProAlba 35051 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. Ma i taceti mah voi astia, ca numai sa criticati si sa intoxicati stiti.Apropos nenea Nastase cum se mai simte?

    Intr-adevar, acea masura de scadere cu 25% a salariilor a fost una din cele mai drastice din istoria Romaniei d.p.d.v. economic, lucrurile au luat-o razna de atunci cu alte masuri la fel de severe, care au urmat in mod firesc, la nivel european, in zona euro.

    Credeti ca spre exemplu, Spania o „duce” mai bine din acest punct de vedere?
    Si acolo e aceeasi situatie, o criza „adanca” a pietei fortei de munca si asta fara a se fi luat aceste masuri extreme de „infometare” a populatiei.Vorbesc in cunostinta de cauza si pot sa va spun ca din noiembrie 2011 s-a schimbat partidul de guvernare si nu se vede absolut nici o imbunatatire.

    Asa ca, in Romania va fi”cer senin” abia din 2013 spre 2014, cuPDL SAU USL, va fi acelasi lucru, nu va reusi nimeni sa creeze locuri de munca pana in 2013.PUNCT.

  2. de ce esti asa inversunat „lupule” si arunci cuvinte dure la adresa PSD -ului?esti cumva vreun frustrat sau nedreptatit de statutul tau social?abtine-te de la astfel de comentarii si intrigi la adresa PSD, daca nu cunosti adevarata fata a sistemului.ideea e ca PSD incearca sa imbunatateasca ceva in toata aceasta debandada PDL-ista, sa-si conserve statutul si sa reuseasca de data asta, prin atitudine si competenta, prin promovarea de caractere si seriozitate.asa ca du-te in Spania si revolta-te acolo PDL-istuleee

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*