Horațiu Florea, PRO România:Suntem singurul partid care promovează, în politica românească, adevăratele valori de stânga

În numai 6 luni de la înființare, filiala Alba a partidului PRO România se află pe un onorant loc 4 în preferințele electoratului din județul nostru, lucru confirmat, la urne, la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Pornită de la doar doi oameni, filiala numără, în prezent, peste 1000 de membri și își propune să continue procesul de dezvoltare în cât mai multe localități. 

“Împreună cu echipa pe care o coordonez am reușit ca, la primul test electoral, să obținem, la nivelul județului Alba, peste 7000 de voturi. E un lucru extraordinar, având în vedere timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție dar și resursele limitate, în comparație cu cele de care dispun alte formațiuni politice. Faptul că suntem cea de-a patra forță politică din județ ne determină să privim spre viitor și să ne poziționăm, cât mai sus, în preferințele oamenilor, având în vedere bătăliile electorale care ne așteaptă”, a precizat Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.

Cei care doresc să se înscrie în filiala Alba a PRO România, pot lăsa un mesaj pe pagina de facebook a filialei locale sau pot merge la sediul din Alba Iulia, din strada Teilor, nr.4, birou 2.

“Îi așteptăm, alături de noi, pe cei care se simt dezamăgiți de actuala situație din politică. Ușa noastră este deschisă tuturor celor care doresc să se implice în promovarea adevăratelor valori de stânga și care vor ca și aici, în județul Alba, să clădim premisele pentru o dezvoltare economică serioasă, în sprijinul cetățenilor. Membrii PRO România  vor continua să fie, zilnic, în stradă, pentru a afla doleanțele cetățenilor și pentru a le explica măsurile care pot duce la o viață mai bună, pentru fiecare dintre noi”, a mai transmis Horațiu Florea, coordonatorul filialei județene.

În ultimele săptămâni, în județul Alba au fost prezenți cei mai importanți lideri ai PRO România, printre care îi amintim pe Victor Ponta, Daniel Constantin sau Mihai Tudose. De fiecare dată, aceștia au reafirmat sprijinul pentru dezvoltarea proiectelor care pot aduce bunăstare acestei comunități și s-au declarat mulțumiți de activitatea echipei de coordonare a filialei județene a partidului.

Horațiu Florea, PRO România, filiala Alba

Despre Redacția ProAlba 32754 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*