Horațiu Florea, Coordonator PRO România Alba: “Oameni noi cu obiceiuri vechi.” (foto)

Încă din primele zile de campanie electorală au apărut eternele strategii politice ale celor care nu dețin alte variante.
La nici 24 de ore de la lipirea afișelor electorale, PRO România Alba s-a confruntat cu un atac grosolan la exercitarea dreptului electoral și al principiului pluralismului. La peste jumătate din locațiile pentru afișaj electoral din Municipiul Alba Iulia, afișele electorale PRO România au fost distruse.
Pe această cale, vrem să comunicăm faptul că vor fi luate toate măsurile legale pentru a ne apăra dreptul electoral. Totodată, dorim să tragem un semnal de alarmă colegilor nostri din celelate partide politice că rolul nostru în această perioadă este să veghem în primul rând la păstrarea și apărarea democrației în România. Orice prilej electoral al acestei țări este un garant al democrației, iar noi, în calitate de aspiranți la votul cetățeanului, trebuie să fim cel mai bun exemplu de respect față de principiile și legile în vigoare.
Nu vrem să arătăm cu degetul, deși deținem informații pe surse despre cei responsabili, considerăm că atenția noastră în acest moment trebuie să se îndrepte asupra cetațeanului si nu asupra adversarilor politici.
Lansăm același mesaj tuturor celor implicați: suntem dispuși să muncim cât este nevoie pentru a ne asigura că mesajul nostru ajunge la cetățeni. Vă recomandăm să gândiți constructiv și să abandonați obiceiurile distructive!

Horațiu Florea
Coordonator PRO Romania Alba

(Publicitate electorală)

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*