Furturi de sezon. O femeie din Câlnic i-a furat vecinului 30 de kilograme de roșii iar trei minori din Sărăcsău și-au lăsat un consătean fără lucernă

rosiiSâmbătă, 29 august 2015, în jurul orelor 21.00, poliţiştii Postului de Poliţie Câlnic, în timp ce efectuau serviciul de patrulare împreună cu poliţiştii Postului de Poliţiei Gârbova au depistat-o pe o femeie de 55 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce sustrăgea 30 de kilograme de roşii culese din grădina de zarzavaturi a unui cetăţean din comună. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de femeie a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Cu o zi înainte, la ora 20.48, în urma unui apel prin 112, prin care se sesiza faptul că de pe un teren agricol din localitatea Sărăcsău sunt sustrase furaje, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au reușit depistarea în flagrant delict a trei minori , de 16 şi 17 ani, care încărcau într-o căruţă, lucerna uscată de pe un teren agricol aparţinând unui cetăţean din localitate. Faţă de minori a fost întocmit dosar penal pentru furt, iar furajele au fost restituite păgubitului.

Despre Redacția ProAlba 33598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*