Foto-video: Astia merita batuti cu prosopul ud. De restul s-a ocupat politia din Alba Iulia

Azi noapte, politisti si jandarmi din Alba Iulia au oprit pe strada Dacilor din oras o dubita cu care 4 bărbaţi transportau 20 de kg de peşte, o barcă pneumatică cu motor şi un dispozitiv artizanal despre care exista suspiciunea că au fost folosite pentru braconaj piscicol.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că la adapostul noptii, M.E.R. de 44 de ani, din Alba Iulia împreună cu F.O.I. de 30 de ani, din Crăciunelu de Jos şi P. I., de 42 de ani, din Alba Iulia, au pescuit ilegal, cantitatea de 20 kg peşte, (din speciile mreana, scobar, avat, somn, platică şi clean), din râul Mureş, pe porţiunea dintre localităţile Mihalţ şi Totoi, folosind un dispozitiv electric, (convertizor), confecţionat artizanal.

În activitatea infracţională cei 3 bărbaţi au fost ajutaţi de P.A., de 44 de ani, din Alba Iulia, care a transportat cu o autoutilitară barca şi uneltele folosite pentru braconaj precum şi cantitatea de peşte rezultată în urma pescuitului ilegal. Cu ocazia a controlului efectuat, în autospecială au fost găsite şi un mincioc, doua pompe pneumatice (una manuală şi una electrică), o baterie şi un convertizor electric precum şi mai multe vase.

Toate bunurile găsite au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor iar întreaga cantitate de peşte urmează să fie valorificată, conform prevederilor legale. Faţă de cei 4 suspecţi cercetările sunt continuate  sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj şi furt calificat.

 раскрутка сайтапрограммы для взлома паролей wi fi сетей

Despre Redacția ProAlba 38461 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*