Foto: Vasile Marius Crisan, candidatul UNPR la Primaria Alba Iulia, si-a aratat muschii. La propriu

Cavalerul Cetatii, cel mai aprig sustinator al alegerii lui Vasile Marius Crisan la functia de primar al municipiului Alba Iulia, a fost, sambata, personajul central al unui inedit concurs de skandenberg. Competitia a avut loc in fata Casei de Cultura a Sindicatelor, acolo unde este amplasata si Cetatea Cavalerului. Pe langa acesta, la competitie a luat parte si un campion national la skandenberg dar si cativa performeri din powerlifting.

Unul dintre cele mai asteptate momente a fost acela in care Vasile Marius Crisan l-a infruntat „in lupta dreapta” pe prietenul sau, Cavalerul Cetatii. Dupa cateva minute in care asistenta a fost cu sufletul la gura cei doi s-au multumit cu o remiza, in spiritul evident al cavalerismului atat sportiv cat si…politic.

La competitia de skandenberg au fost prezente zeci de persoane dar si membri ai UNPR. Printre ei s-a numarat si Marian Calin Nedelcu, un om de afaceri din Alba Iulia care va candida pe listele UNPR pentru un loc in Consiliul Local din Alba Iulia. In cursul dupa amiezii de duminica, tot in fata Casei de Cultura, la Cetatea Cavalerului, albaiulienii isi pot verifica tensiunea si glicemia. Ajutat de doua asistente medicale, cavalerul se va asigura ca sunteti intr-o forma fizica de zile mari.

оптимизация и продвижение сайтов в поисковых системахвзлом почтового ящика rambler

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. Ce cavaler acest Crisan !? Un bou fara minte si fara pregatire. Vai de alba-iulienii care-l voteaza si cred in acest pachiderm securist !

  2. asa e gogutule. daca ai ajuns sa desparti ”albaiulienii” in silabe, chiar ca e vai de curul nostru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*