FOTO| Mizerie pe malurile Ampoiului. Municipalitatea și cei de la Apele Române au organizat o acțiune de ecologizare, a anunțat primarul Gabriel Pleșa

Cantitățile foarte mari de deșeuri abandonate în mod ilegal pe malurile râurilor ne obligă să luăm atitudine, în special datorită faptului că avem o responsabilitate morală pentru ce lăsăm moștenire generațiilor viitoare.

Primăria Alba Iulia, în parteneriat cu Administrația Națională Apele Române, a desfășurat în cursul acestei zile o amplă acțiune de ecologizare a malurilor râului Ampoi.

Prin această acțiune, dorim să eliberăm zonele respective de acumulările de deșeuri, promovând totodată o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător. Prin astfel de inițiative, Municipiul Alba Iulia dorește, totodată, să încurajeze comunitatea locală să se implice activ în protejarea și conservarea mediului înconjurător, promovând astfel un stil de viață verde și curat.

Ne dorim un oraș civilizat, curat, lipsit de deșeuri și, pe această cale facem apel la cetățenii Municipiului Alba Iulia să aibă un comportament responsabil față de mediul înconjurător și să depună deșeurile în locurile special amenajate din municipiu.După finalizarea acțiunii de curățenie, compania de salubritate a preluat sacii cu deșeurile colectate, a precizat, joi, primarul Gabriel Pleșa.

Despre Redacția ProAlba 37533 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*