ATENȚIE! Trafic restricționat la Alba Iulia. Se asfaltează mai multe străzi

Începând de mâine 23.02.2024, vor începe lucrările de asfaltare pe străzile Octavian Goga, Decebal și Nicolae Bălcescu din Municipiul Alba Iulia. Fiind o zonă foarte circulată și destul de deteriorată, aceste lucrări de reparații sunt de maximă necesitate pentru a înlesni circulația.
Traficul va fi restricționat complet pe sensul de circulație dinspre Calea Moților spre bulevardul Încoronării pentru lucrări la partea carosabilă, pe porțiunea de la intersecția Calea Moților cu strada Nicolae Bălcescu până la intersecția Piața Consiliul Europei cu strada Nicolae Bălcescu (zona Electrica) timp de o săptămână (porțiunea marcată cu roșu). La finalizarea lucrărilor pe acest prim tronson, traficul va fi deviat prin parcarea existentă în zonă și pe aleea paralela cu strada Octavian Goga (verde). Circulația se va desfășura normal pe sensul de mers dinspre bulevardul Încoronării spre Calea Moților (albastru).
Participanții la trafic sunt rugați să utilizeze rutele alternative și să respecte semnalizarea rutieră temporară în vederea prevenirii evenimentelor neplăcute. Apelăm la răbdarea dumneavoastră și totodată ne cerem scuze pentru disconfortul creat, a transmis primarul Gabriel Pleșa, joi după-masa.
Despre Redacția ProAlba 37533 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*