Foto: În Alba Iulia au mai rămas cinci străzi de modernizat, din totalul de 52, începute în urmă cu doi ani

modernizare straziCele cinci străzi pe care se mai lucreaza în prezent sunt situate în cartierul Micești. Fazele de execuție sunt avansate pe majoritatea.

În prezent, se intervine pe strada Scărișoara, unde se construiește un canal de preluare a apelor pluviale, cu descărcare via strada Scarișoara 1 în locul cunoscut ca „Fântâna Neamțului”. Pe Scărișoara 1 se execută lucrări de fundație și bordurare. Străzile Zăvoi, Carpați, Măgurei și Toplița sunt în faza montării stratului de uzură format din pavele autoblocante, solutie implementata pe toate cele 21 de strazi modenrizate in cartierul Micesti. In prealabil, pe toate aceste artere s-au introdus utilitatile (apa si canalizare) in cadrul programului POS Mediu.

„Am realizat economii semnificative in cadrul acestui contract pe care l-am derulat cu Elis. Acest lucru ne permite sa extindem volumul lucrarilor in Micesti, pe inca sase strazi. Asta inseamna un total de aproximativ 10 km, complet modernizati. La fel s-a intamplat si in Oarda, Patos si in Barabant. Venim pe toate strazile, inclusiv in Pâclișa, în primul rând pe cele conectate cu străzile deja modernizate. În curând vom deschide șantiere și în oras, pe Izvorului și Costache Negruzzi”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Străzile Ponor, Cumpenei, Scărișoara, prelungire Valea Aurului, Vâlcele și un tronson înfundat din str. Zăvoi vor intra în modernizare, în cadrul proiectului ”Modernizare drumuri localități aparținătoare municipiului Alba Iulia – cartier Micești”, având susținere financiară din economiile realizate.

Despre Redacția ProAlba 35912 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*