Mircea Hava, întâlnire cu antreprenori români din Belgia. Printre ei, albaiulianul Dorin Fleșeriu

“Din câte știu, nu există o definiție a iubirii de țară. Și nici patriotismul n-a ajuns, încă și din păcate, o disciplină în școală. Dar o altă interpretare a „legii atracției universale” ar putea fi asta: oricât de departe te-a trimis destinul și oricât succes ai avea, tot te vei întoarce la ai tăi și la țara ta.

Am avut plăcerea să-i revăd, la Bruxelles, pe membri Repatriot într-un eveniment colaj care a adunat români cu afaceri în Belgia sau preocupați de reprezentarea României în diverse medii profesionale sau culturale. Antrepenori care, în principal, au căutat, iar mulți dintre ei au și găsit, în Belgia, tot ceea ce consideră adecvat pentru afacerea lor. Dar punctul de pe hartă, pin-ul roșu care marchează sediul, nu i-a oprit niciodată să facă mai mult pentru ai lor și să pună umărul, peste truda lor, pebtru România. Mă bucur să pot nominaliza un susținător autentic al relației România-Belgia, originar din Alba, omul de afaceri Dorin Fleșeriu.

Le mulțumesc organizatorilor, mai cu seamă Ambasadei României, pentru această revedere. Participanților le mulțumesc pentru spiritul lor independent, atitudinea fermă când lucrurile trebuie spuse verde-n față și pentru dovada că dacă ai avut o șansă în viață merită să nu uiți de unde ai plecat.

P.S.  Evenimentul s-a ținut la primărie. Aproape am căutat condica”, a transmis, marți, europarlamentarul Mircea Hava.

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*