Foto: exercitiu tactic in zona garii din Teius

In apropiere de gara din Teius a avut loc astazi un exercitiu tactic de interventie pentru monitorizarea si gestionarea unor situatii de urgenta. În scenariul exerciţiului au avut loc doua momente distincte:

– monitorizarea şi gestionarea unei situaţii de urgenţă produsă în urma unor defecţiuni la sistemele de frânare, care produc scântei la două vagoane cisternă încărcate cu amoniac şi cu motorină, care tranzitează staţia CFR Teiuş.

– intervenţia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vagonul cisternă încărcat cu motorină şi salvarea celor şase persoane din echipa de revizii şi întreţinere de la CFR surprinse de norul toxic în vagoane. Au participat pompierii militari de la Detaşamentele de pompieri Aiud şi Alba Iulia.

Exercitiul a fost organizat de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, în cooperare cu Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teiuş, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba, Poliţia oraşului Teiuş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba, SNCFR, Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Alba, Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba, Direcţia de Sănătate Publică Alba, U.P.U. Alba şi Poliţia Locală Teiuş.

сайтвконтакте через анонимайзер хамелеон бесплатно

Despre Redacția ProAlba 37794 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*