Echipa de mini-handbal din cadrul CSM Unirea Alba Iulia a participat la o competiție desfășurată în Turda. “Am câștigat 4 din cele 6 meciuri”

În weekend-ul recent încheiat, echipa de handbal feminin, categoria mini-handbal, a participat la turneul ”Ioan Deteșan”, competiție organizată la Turda.

CSM Unirea Alba Iulia a participat cu o grupă de mini handbal, grupă antrenată de Vasile Petric.

”Fetele noastre au jucat foarte bine ținând cont că e o echipă nouă și avem doar 6 luni de existență. Am câștigat 4 din cele 6 meciuri, dar nu asta este important. Turneul a avut ca scop principal promovarea handbalului, iar nouă ne-a dat posibilitatea confruntării unor echipe cu tradiție în handbal. Sperăm ca pe viitor să atragem și noi cât mai mulți copii care vor să practice acest sport minunat și avem convingerea că handbalul are viitor la Alba Iulia”, a declarat Vasile Petric, antrenorul echipei.

Lotul deplasat de Vasile Petric pentru turneul de la Turda a fost următorul: Marina Medrea, Nicole Novăcean, Andreea Iacobuț, Renata Arghiuș, Andreea Bădilă, Teodora Muntean, Antonia Hărăguș, Bianca Hărăguș, Maya Lopăzan, Daria Pascula, Iris Petrenciu, Natalia Nicula, Sofia Inel, Antonia Moga, Maria Biriș și Iunca Petric.

La aceasta competiție au participat peste 650 de copii, reprezentând 25 de echipe, a transmis CSM Unirea Alba Iulia.

Despre Redacția ProAlba 37530 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*