Dr. Radu Vieru: Noul spital de cardiologie intervențională și relocarea oncologiei, lucruri certe

În calitate de medic, dar și de membru al PNL, vreau sa infirm categoric ceea ce a apărut în spațiul public, și anume că noul spital de cardiologie intervențională și relocarea oncologiei nu se va face.
Singurul lucru care se modifică este sursa de finanțare, adică Banca Europeană de Investiții. Sunt în permanent contact atât eu, cât și conducerea Spitalului Județean de Urgență Alba, cu dl. deputat Florin Roman. Dânsul este cel care, împreuna cu Ion Dumitrel și cu echipa de la SJUA Alba, au pus acest nou spital în PNRR.
În cursul lunii octombrie, acordul cu BEI va fi operaționalizat și ne putem apuca de treabă. Mai ales că, până atunci, vom avea finalizate și procedurile de licitație și foarte probabil se vor cunoaște și câștigătorii acesteia, constructorii noului spital.
Am dorit să fac aceste precizări pentru a infirma ferm orice speculație pe acest subiect. Ne dorim să salvăm vieți, să fim în slujba oamenilor și să facem din Alba un punct puternic medical pe harta țării. Mulțumesc tuturor celor implicați și fac un apel la solidaritate din partea tuturor, iar cei care nu pot ajuta, măcar sa nu încurce.
Multă sănătate tuturor!
Medic Radu Vieru, membru PNL
Despre Redacția ProAlba 35934 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*