Donații de peste 5000 de lei la târgul caritabil „Gallery Sale” de la Alba Iulia. Felicitări organizatorilor și celor care au donat!

1 casuta cu zambetePeste 800 de produse, 20 de voluntari, zeci de ore de muncă și 5.384,25 de lei donați au fost rezumatul proiectului „Gallery Sale”. Conceptul, unic pentru Alba Iulia, aparține unui grup de voluntari care și-au propus să sprijine Asociația „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”. Ei au organizat, sâmbătă, un târg caritabil, în care oferta era reprezentată de donațiile cetățenilor. S-au donat haine, încălțăminte, electrocasnice, accesorii, decorațiuni, jucării, cărți, obiecte pentru copii, dar și vouchere pentru zboruri cu parapanta sau pentru ședințe la salonul de bronzare. Evenimentul a fost găzduit de cafeneaua-galerie Framm’s și s-a desfășurat sâmbătă, 11 octombre. Deși în programul inițial orele anunțate au fost 10:00 – 18:00, organizatorii s-au văzut nevoiți să prelungească acest program, pentru a putea răspunde cererii. 2 casuta cu zambeteCei care au trecut pragul târgului au oferit în schimbul produselor donații de la 1 leu la 80 de lei, cel mai scump produs fiind un set antic de porțelan. Pe lângă persoanele fizice care au donat, au fost și ONG-uri și firme locale care s-au alăturat campaniei, fie cu amenajarea unui stand propriu, fie cu donarea de obiecte: Cluburile Lions și Leo Alba Iulia, Rotary Novem, Framm’s, Ping și Pong, Garrage Boutique, Art Deco, Dress Up, Amy Legacy și mulți alții. Organizatorii au fost impresionați de cât de receptivi au fost albaiulienii la acest eveniment, atât prin donațiile de săptămâna trecută, cât și prin prezența lor la târg și banii pe care i-au oferit. Ei promit că vor mai aduce astfel de evenimente inedite în comunitatea noastră, pentru că știu că Alba Iulia este într-adevăr capitala de suflet a românilor!

Despre „Căsuța cu zâmbete”

3 casuta cu zambete„Căsuța cu zâmbete” alimentează dependența de a face bine… poate cea mai sănătoasă dependență. Acesta este un proiect dezvoltat de un grup de voluntari care au decis să-și investească abilitățile în a ajuta organizațiile nonguvernamentale. Ei și-au dat seama că, deși ONG-urile au dorința de a face lucruri bune, ele nu au de multe ori cunoștințele necesare pentru a-și promova cauza. Pe de altă parte, au întâlnit mulți cetățeni care ar vrea să ajute, însă nu știu cum. În „Căsuța cu zâmbete” campaniile nu sunt doar de Crăciun și de Paște, ci în tot timpul anului. Se va alege pe rând câte o cauză, iar voluntarii nu vor renunța până nu își vor îndeplini obiectivul. Primul astfel de proiect este construcția unei camere senzoriale pentru „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”. 4 casuta cu zambeteBunătatea e o resursă inepuizabilă, pentru că se alimentează singură pe măsură ce o consumi, iar a dărui din inimă acelor oameni care au mai puţin decât tine îţi aduce confortul pe care nici un lucru material nu va reuşi să ţi-l aducă. Toți avem în noi dorința de a ajuta. Suntem mai mult buni decât răi. „Căsuța cu zâmbete” vă dă oportunitatea de a face în fiecare zi o faptă bună. Ne propunem să vă aducem din când în când în atenţie câte o poveste mai puţin fericită, al cărei final să fie în mâinile noastre. Mahatma Gandhi a spus: „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”. Haideți să nu lăsăm ca aceste cuvinte să fie doar un citat, să facem ceva pentru o lume mai bună! Să ne zâmbim cu bine!

Despre Redacția ProAlba 30761 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*