Doi veterani de război din Alba au murit noaptea trecută. Unul dintre ei împlinise, ieri, 99 de ani. Dumnezeu să-i odihnească în pace

„Veteranul de război cu ochii albaștri, Simion Bălos, din Galda de Sus, din păcate, a trecut azi noapte la Domnul. Vestea mi-a dat-o părintele Alexandru Rusu, parohul din Galda de Sus. Ieri a împlinit 99 de ani.(detalii AICI) Ne-am rugat cu toții ca el să îsi revină și să se poată ridica din patul suferinței, dar se pare că eroul nostru și-a încheiat călătoria aici, urmând călătoria spre Tatăl Ceresc, acolo unde merg eroii, oamenii buni și curajoși. Cu siguranță se va întâlni cu alți eroi, în special cu Emil Rodean, bunul său prieten, și împreună vor sluji lui Dumnezeu în oastea cerească. Veșnică recunoștință, brav erou!Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a transmis Petruța Pop, șeful Cercului Militar Alba Iulia.

„Ploaia din ultimele zile și-a pus în cap să ne ducă eroii. Azi noapte, s-a stins și ultimul veteran de război din comuna Ciugud, Fekete Ioan. Dumnezeu să-l ierte!”, a anunțat, de asemenea, Petruța Pop.

 

 

Despre Redacția ProAlba 32744 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*