Denisa Moga, tânăra artistă din Sebeș, debutează cu piesa și videoclipul “Singuri”

Videoclipul poate fi vizionat la finalul textului!

La nici 17 ani, Denisa Moga, originară din Sebeș, județul Alba, debutează cu piesa “Singuri”, o melodie cu un mesaj emoționant extras din viața artistei. Primul single semnat Denisa Moga s-a lansat vineri, 22 decembrie 2017, împreună cu Cat Music. 

“Cu toții trecem, la un moment dat, prin perioada aceea de tranziție, de la copilărie la adolescență. E clipa în care realizăm că trebuie să devenim independenți și începem să ne lovim de realitățile vieții, învățând că lucrurile importante cer răbdare și că orice vis se poate îndeplini doar prin muncă și ambiție. Mă regăsesc profund în mesajul piesei “Singuri”, mai ales pentru că se referă la o perioadă dificilă din viața mea, dar care totuși a avut farmecul ei. Fiecare vers sau acord îmi aduce o emoție pe care sper să o simțiți și voi.”, declară Denisa Moga.

Piesa “Singuri” este produsa de Adi Colceru, iar videoclipul este realizat în regia lui Criss Blaziny.

În prezent, Denisa Moga este elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, la profilul de Științele Naturii, intensiv germană. În vara lui 2015 a mers în tabăra DeMoga Music Junior Camp, acela fiind momentul care a determinat-o să continue pașii către o carieră în muzică. Piesa “Singuri” este primul single din cariera Denisei Moga, urmând ca artista să lanseze în curând următoarele 2 piese, produse și compuse în studiourile DeMoga Music.

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*