Cornel Comsa nu se „potoleste”. Aduce la Alba Iulia cel mai mare investitor israelian din Romania

Intr-un comunicat remis presei, PP-DD Alba a anuntat pentru miercuri, 23 mai, de la orele 11.00, in salonul mic al restaurantului hotelului Cetate, o conferinta de presa impreuna cu cel mai important investitor israelian in Romania – AFI Europe.

Grupul israelian a investit 523 milioane de euro in tara noastra in ultimii cinci ani, avand proiecte finalizate sau in desfasurare in Bucuresti, Ploiesti si Arad.

AFI Europe viziteaza Alba Iulia la invitatia Presedintelui PP-DD Cornel Comsa, aratandu-si disponibilitatea de a fi parte a proiectului Alba Iulia Capitala Culturala Europeana 2020. Grupul va fi reprezentat de David Hay – Director General (General director si CEO) pe Romania si Lituania si Tal Roma – Director de investitii (Business development manager).

Din partea PP-DD vor mai fi prezenti la conferinta Dorin Serdean – candidatul la Primaria Alba Iulia si Ion Marincas – candidatul la Presedintia Consiliului Judetean.

aracer.mobiвзлом wi fi сетей программы скачать бесплатно

Despre Redacția ProAlba 35051 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

3 Comments

  1. De ce sa candideze, sa-si bata joc mocanii astia de el? Ca pe site-uri il ponegresc in toate felurile,ca asa-i romanul cand se veseleste…Continuam sa nu ne apreciem oamenii de valoare,mai dulce-i pupincurismul. Oricum locuri de munca avem toti,somajul l-am exportat afara din Alba Iulia,capsunarii s-au intors acasa ca aici firmele se bat care sa-i angajeze,primaria se lauda ca e cel mai mare investitor din oras,de parca asta-i un motiv de lauda,pe Mures curge lapte si miere,pe Ampoi la fel,la ce ne mai trebuie oameni capabili?…Lasa draga,spuse sotia catre sot,amanta noastra e mai frumoasa!…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*