Concertul de Crăciun de la Palatul Cultural Blaj va avea o singură reprezentație

Acesta se va desfășura duminică, 26 decembrie, de la ora 18:00, iar ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii publicului, nemaifiind valabile locurile rezervate pentru cele două reprezentații anunțate inițial.
Bilete pentru acest concert sunt încă disponibile la Palatul Cultural, prețul unui bilet fiind de 50 de lei. Persoanele care și-au achiziționat bilete și care, din motive diverse, nu mai doresc să participe la concert, vor primi înapoi contravaloarea acestora. Informații suplimentare se obține la numărul de telefon 0743 150 755.
La Concertul de Crăciun de la Palatul Cultural Blaj va fi prezent, alături de Orchestra Filarmonică de Stat din Sibiu, Tiberiu Soare, unul dintre cei mai apreciati dirijori ai lumii. Vor susține recitaluri soprana Virineia Pîrnău, câștigătoarea Sibiu Opera Festival 2021, și naistul Alexandru Pal, iar invitat special va fi acordeonistul Marcel Oroianu.
Inițial, organizatorii au decis să ofere două reprezentanții, la orele 16:00 și 19:00, deoarece, din cauza restricțiilor sanitare impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus, spectacolele se vor desfășura cu maximum 50% din capacitatea Palatului Cultural. Numărul de bilete vândute nu justifică însă organizarea a două reprezentații și astfel s-a luat decizia să fie organizat un singur concert, la ora 18:00.
Participarea la Concertul de Crăciun de la Palatul Cultural Blaj este permisă doar pentru următoarele categorii de persoane:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- CoV-2;
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau care prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.
Concertul de Crăciun de la Palatul Cultural Blaj este organizat de Primăria și Consiliul Local Blaj.
Despre Redacția ProAlba 32124 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*