70 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de poliție, în urma a 7 percheziții care au avut loc în Alba Iulia și Șard. Două persoane au fost reținute

La data de 22 decembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 7 percheziții, pe raza municipiului Alba Iulia și a localității Șard, comuna Ighiu, județul Alba, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 49.641 de articole pirotehnice, din categoriile P1, F2 și F3 (pocnitori și artificii), cu o greutate totală de 70 de kilograme.

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar față de doi tineri, de 17 și 22 de ani, ambii din Șard, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

La percheziții, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, ai Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, care au fost sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.

 

 

Despre Redacția ProAlba 32754 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*