Comunicat de presă| Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, invitat la aniversarea a 45 de ani de activitate a Cupru Min SA Abrud

Cupru Min Abrud, unicul producător din România care are ca principal obiect de activitate extracţia de minereuri neferoase, prepararea minereurilor cuprifere si valorificarea concentratului cupros si al metalelor preţioase, anunţă cu mândrie aniversarea a 45 de ani de activitate.

Organizat sub sloganul „Miner mândru din Apuseni”, evenimentul, deosebit de important pentru activitatea companiei, se va desfăşura în perioada 21 iulie-24 iulie 2022 şi va debuta joi, 21 iulie a.c. cu prezentarea oficială a raportului de activitate al companiei, în prezenta primului-ministru al României, domnul Nicolae-Ionel Ciucă, a parlamentarilor şi a oficialităţilor locale si judeţene şi a conducerii Cupru Min S.A. Abrud.

Reprezentanţii comunităţilor locale pe raza cărora compania îşi desfăşoară activitatea sunt invitaţi vineri, 22 iulie, la o întâlnire informală, organizată de conducerea Cupru Min pentru pentru a sărbatori cei 45 de ani de activitate a companiei şi a discuta planurile de viitor în ceea ce priveşte dezvoltarea companiei şi a-şi exprima recunostinţa pentru succesul companiei.

Duminica, 24 iulie 2022, Piaţa Eroilor din Abrud va găzdui, partea a treia a evenimentului deşfăsurat în prezenţa ministrului economiei Florin Spătaru, a consiliului de administraţie,  a oficialităţilor locale şi judeţene, a parlamentarilor şi a angajaţilor companiei.

Compania Cupru Min are ca acţionar unic statul român, iar ultimii ani au fost extrem de profitabili ca urmare a unei strategii vizionare, orientată spre o îmbunătaţire continuă a activităţii şi a mijloacelor de producţie a companiei.

Investiţiile realizate în retehnologizare şi automatizarea proceselor s-au realizat doar prin finanţarea proprie acest fapt generând un nivel de lucru crescut şi noi oportunităţi de exploatare şi valorificare a concentratului de cupru.

Privind cu încredere spre o perspectivă de succes, după aproape o jumătate de secol de activitate, compania Cupru Min Abrud rămâne cel mai important jucător din industria mineritului şi cel mai mare angajator din zona munţilor Apuseni.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 30767 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*