Compania „Oancea” din Alba Iulia, mereu în sprijinul clienților săi. De acum, aveți la dispoziție un talentat designer de interior

amenajari interioareConsecventă cu principiul de a se afla mereu aproape de clienții săi, compania Oancea, prin intermediul magazinului de prezentare și a depozitului de materiale de construcții din Alba Iulia, a decis să mai facă un pas pentru a-i ajuta pe cei care doresc să aibă o locuință de vis. Sub sloganul „Casa ta de la vis la realitate”, cei de la Oancea au decis ca din 2014 să coopteze în echipa lor un talentat designer de interior care vine în sprijinul sutelor de clienți ai companiei. Așa că, dacă doriți să vă amenajați ori reamenajați casa, acum aveți ocazia să apelați la serviciile unui designer de top care va fi în permanență lângă dumneavoastră cu cele mai profesioniste sfaturi. Potrivit celor de la business24.ro, clientul, în general, are mai multe idei. Un profesionist însă, îl ajută să le pună în ordine, să înțeleagă spațiul de care dispune și ăa obțină maximul de funcționalitate. Rezultatul va fi, cu certitudine, un spațiu echilibrat și amenajat cu mult stil. „Tendințele în acest domeniu își au aportul lor, dar primează dorințele clientului și spațiul de care acesta dispune. Nu ne ferim de niciun stil, indiferent de spațiul disponibil. Totusi, cel mai important rămâne echilibrul dintre estetic și funcțional. Spațiul trebuie reînțeles și reamenajat, astfel încât să reflecte personalitatea locatarului, să devină un spațiu în care el se simte acasă”,explică un designer specializat în decorarea și amenajarea spațiilor interioare. Cu certitudine, între client și designer e foarte important să se lege o relație de înțelegere pentru a se putea ajunge la un numitor comun. Un designer profesionist, vă va întreba întotdeauna ce le place clienților și le arată acestora diferite soluții pentru a se stabili un stil al amenajării locuinței. Urmează primele măsurători, realizarea în 2D a spațiului prin reprezentarea în plan a poziției mobilierului și a zonelor. Abia după realizarea planului 2D, se realizează planul 3D în care se pot vedea culori, texturi, volume și finisaje. Se va continua cu cote de execuție, realizarea bugetului de materiale iar apoi comandarea acestora. Din fericire, în ultimul timp, și în țara noastră, design-ul interior începe să fie apreciat la adevărata valoare. Chiar dacă până nu demult se contactau profesioniști doar în cazul spațiilor comerciale sau publice, acum tot mai multe spații private beneficiază de aportul unui specialist. .

Pentru unele dintre cele mai bune soluții în domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare și finisajelor, puteți apela, în Alba Iulia, la depozitul Oancea aflat pe Bulevardul Încoronării, numărul 9. Fondată în 1991, compania vă oferă un raport excelent între calitate si preț.

Despre Redacția ProAlba 31296 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*