Comisarul şef Laurenţiu Crişan este adjunctul pe ordine publica al IPJ Alba

În cursul zilei de azi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă de lucru la care a participat conducerea inspectoratului, şefii de servicii, şefii de poliţii municipale şi orăşeneşti şi şefii secţiilor de poliţie rurală.

In cadrul acestei şedinţe a fost anunţat noul adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pe linie de ordine publică, comisar şef de poliţie Crişan Laurenţiu, care, începând cu data de 09.05.2012, ocupă această funcţie ca urmare a promovării examenului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cursul lunii aprilie 2012.

Anterior, domnul comisar şef Crişan Laurenţiu a ocupa funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Pentru  îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Serviciului Rutier, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat subcomisarul de poliţie Davidaş Dorin Vasile şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, l-a felicitat şi i-a urat succes comisarului şef Crişan Laurenţiu, în noua funcţie, exprimându-şi încrederea că, echipa managerială pe care o conduce va reuşi să asigure o gestionare corespunzătoare a activităţii poliţiştilor din judeţul Alba, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

сео рейтинг организацийпрограмма для взлома паролей в одноклассниках

Despre Redacția ProAlba 35051 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*