Cazul celor 7 copii din Munții Apuseni, rămași orfani de mamă. “Cu bucurie vă anunțăm că sunt toți foarte bine.”

Cu bucurie vă anunțăm că sunt toți foarte bine. Reprezentantul nostru de încredere în acțiunile umanitare, Alin, a urmărit atent evoluția și integrarea copiilor în noile familii.

Fondurile (în total 6000RON) donate de dumneavoastră au ajutat enorm! Ne bucura și ne motiveaza cand vedem donațiile dumneavoastră.

 Fetițele au vrut cerceluși cum aveau deja celelalte fetițe din familie iar băiatul cel mare o pereche de adidași. Împreuna s-au bucurat și de o vizită la restaurant.

Mulțumim Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba pentru profesionalism și integritate.

Pentru a proteja și ajuta la integrarea copiilor nu putem să punem poze cu ei dar am pus niște poze cu familiile adoptive și cercelusii. Urmează să organizăm o masa festivă în care sa se reunească toate aceste familii și copiii acestora.  De asemenea în luna aprilie vom organiza încă un traseu offroad la familiile și persoanele defavorizate din munții noștri.

Cu această ocazie îi urăm la mulți ani și voluntarului nostru – Alin Purda. Mulțumim pentru implicare! Vă invitam să ni vă alăturați pentru următoarele campanii sau să ne ajutați cu o donație.

Despre cazul copiilor puteți citi AICI, AICI și AICI.

Online: https://donate.stripe.com/14kg29bdxbw64BW7ss

ASOCIATIA APUSENI SPIRIT

IBAN – RON

RO71BTRLRONCRT0619071003

PayPal: apusenispirit@gmail.com

Redirecționează 3,5%: www.apusenispirit.ro/formular230

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*