Călin Potor: inginerul Hava vă face skate park-ul cum v-a făcut și bazinul olimpic

Ultimele sondaje de opinie și analizele politice confirmă încrederea de care se bucură Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia. În momentul de față Călin Potor este cotat cu 42 la sută din voturi și are prima șansă la Primăria Alba Iulia. Site-ul econtext.ro a publicat recent o analiză care  reunește ultimele sondaje de opinie efectuate de institute specializate, dar și de publicațiile locale. Potrivit acestora Călin Potor se situează pe prima poziție și este considerat câștigătorul alegerilor din 10 iunie 2012. Analiza econtext.ro a luat în calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii și Cercetari Infopolitic (CSCI), Asociația pentru Transparență și Libertate de Expresie și multe publicații locale. Rezultatul confirmă declarațiile noastre. Călin Potor conduce în preferințele electoratului din Alba Iulia cu un avans de peste șapte procente în fața actualului primar al municipiului.

La final de mandat, în momentul în care a constatat că cetățenii vor altceva de la cel ales să îi reprezinte, inginerul Mircea Gheorghe Hava caută tot felul de motive pentru a face promisiuni electorale deșarte. Normal, pentru că e campion la a face promisiuni pe care după aceea să le ignore pur și simplu. Este suficient să stați de vorbă cu albaiulienii din cartierele orașului pentru a ajunge singuri la concluzia că oamenii vor altceva. Vor ca vocea lor să fie auzită tot timpul, vor ca solicitările lor să fie puse în practică, iar primarul să muncească pentru ei, nu pentru grupuri de interese.

Una din categoriile neglijate timp de 20 de ani de inginerul de la primărie o reprezintă tinerii. Care nu au parcuri, zone de agrement sau alte locații unde să se poată distra. Așa că s-a gândit bine onor inginerul Hava că ar merge bine o promisiune deșartă țintită spre tineri. Așa a scos găselnița unui skate park. De ce găselniță? Pentru că este electorală. Și pentru că de fapt și de drept pe Hava nu-l interesează deloc acest skate park. Vrea doar voturile tinerilor. Acum ceva vreme tinerii pasionați de biciclete, skateboard și role au avut un spațiu, amenajat cât de cât, unde se puteau desfășura. Acesta a fost însă distrus când au început lucrările prin cetate. Dacă ar fi vrut cu adevărat inginerul Mircea Gheorghe Hava ar fi putut realiza un skate park. A avut la dispoziție 20 de ani. Adevărul este că nu a vrut și nu i-a păsat absolut deloc.

La fel s-a întâmplat și cu bazinul olimpic din Alba Iulia. Închis de doi ani pentru reparații bazinul a devenit în acest an subiectul favorit al inginerului din primărie pentru promisiuni peste promisiuni. Ba se deschide în mai, ba la sfârșitul lui mai, ba prin iunie. Pentru ca într-un final să ne spună că doar la sfârșitul lunii iulie va putea fi dat în folosință. Cam pe când trece vara. Ce mai contează tinerii care vor să facă sport de performanță și nu au unde se antrena? Ce mai contează sutele de părinți care își doresc să îi ducă pe cei mici la bazin? Contează doar promisiunile electorale mincinoase ale inginerului Hava. Care ne tot duce cu preșul deschiderii bazinului din Alba Iulia în timp ce sportivii noștri de performanță renunță la sport pentru că nu își permit costurile deplasării la antrenamente la Sibiu sau la Deva.

Și dacă tot suntem la capitolul sport vreau să îi asigur pe locuitorii municipiului de faptul că voi sprijini activitatea sportivă. Echipa de fotbal, atletismul, tot ce înseamnă sport de performanță în Alba Iulia. Pentru că avem sportivi cu rezultate deosebite care trebuie să se bucure de sprijinul nostru total și de tot respectul și aprecierea noastră.

Exemplele de mai sus demonstrează din plin ”preocuparea” lui Mircea Hava atât pentru tineri, cât și pentru cei mai mici. Asta ca să nu mai amintim faptul că în Alba Iulia nu avem ștrand, zone de agrement, de promenadă sau parcuri în care să ne putem scoate copiii sau nepoțiii la plimbare. Nu avem pentru că în fruntea orașului stă un om care știe doar să promită, nu să și facă.

CĂLIN POTOR,

Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

 seo раскрутка ценыvzlom odnoklassniki

Despre Redacția ProAlba 37528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*