Beata crita, o albaiulianca le-a cerut jandarmilor sa ii aresteze familia „vreo doua ore”

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, duminica, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia pentru a aplana un conflict familial. Incidentul fusese semnalat la 112 de către doamna M. Rodica, în vârstă de 52 de ani, aflată în pericol, spunea dânsa, de a fi agresată de ceilalţi membri ai familiei.

La faţa locului jandarmii au luat legătura atât cu apelanta, pe care au găsit-o în avansată stare de ebrietate, cât şi cu cei indicaţi de aceasta ca fiind agresori. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că apelul la 112 a fost nefondat şi determinat doar de dorinţa doamnei Rodica de a se odihni după licorile bahice consumate. În fapt, aceasta dorea ca familia să-i fie “arestată vreo două ceasuri” pentru ca dânsa să poată dormi. Jandarmii i-au explicat care sunt consecinţele faptei sale după care – în conformitate cu prevederile Legii 61 / 1991,  modificată şi republicată – au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei.

Reamintim faptul că apelarea abuzivă a numărului unic de urgenţe 112 este strict interzisă, constituie o faptă contravenţională şi poate fi sancţionată cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei.

раскруткашпион вконтакте читать чужие сообщения онлайн

Despre Redacția ProAlba 35073 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*