Alba Iulia – City Quest

Consiliul Județean al Elevilor Alba, în parteneriat cu Organizația „Școală pentru Viață” organizează, în data de 10 iunie 2012, un city quest la Alba Iulia. Motivul care ne-a determinat să ne gândim la organizarea unui asemenea proiect este tocmai încărcătura istorică și culturală de care beneficiază acest oraș, încărcătură pe care majoritatea locuitorilor județului nu o conștientizează.

Astfel, în ideea că un proiect care are ca și idee principală descoperirea obiectivelor Albei Iulia prin intermediul provocărilor, al lucrului în echipă și al distracției poate ajuta la descoperirea și înțelegerea mai largă a importanței culturale și istorice a „capitalei Unirii”, ne-am gândit că organizarea unui asemenea eveniment ar fi binevenită.

În ce constă city quest-ul? Echipele înscrise vor primi din partea organizatorilor o hartă și o sumă de bani. În timp de 5 ore parcurse în stil „maraton”, acestea trebuie să parcurgă toate obiectivele de pe hartă și să îndeplinească provocările organizatorilor. Viteza de reacție, ajutorul reciproc și îndrăzneala vor fi extrem de utile. Echipele câștigătoare pleacă acasă cu premii pline de sens din partea organizatorilor.

Doritorii se pot înscrie până pe data de 6 iunie 2012. Cum? Îți formezi o echipă de cinci persoane, vă găsiți o denumire, trimiteți un mail la adresa contact@scoalapentruviata.ro , unde menționați numele membrilor echipei și denumirea acesteia și așteptați să fiți contactați de către noi J.

O zi de aventură într-un proiect de „vânătoare” a obiectivelor Capitalei Unirii. Duminică, 10 iunie, vino să te distrezi învățând lucruri noi și interesante despre oraș, să îți testezi perspicacitatea și spiritul de echipa într-o competțtie antrenantă și distractivă!

Noi îți dăm o hartă. Tu și echipa aveți la dispoziție 5 ore să parcurgeți în stil „maraton” toate obiectivele de pe hartă și să îndepliniți provocările noastre. Viteza de reacție, ajutorul reciproc și îndrăzneala vă vor fi de mare folos. Echipele câștigătoare vor pleca acasă, pe lângă experiența unei zile de team-building, cu premii pline de sens din partea noastră.

Unde? – în Alba-Iulia – prima capitală

Când? – Dumincă, 10 iunie – de la 10:00 la 17:00

Cum?

Pas 1 – Iți alegi echipa. Găsește încă 4 colegi alături de care să îți formezi o echipă. În City Quest, voi veți concura cu celelalte echipe pentru îndeplinirea cu succes în cel mai scurt timp posibil, a provocărilor date de noi.

Pas 2 – Înscrie-ți echipa trimițând un e-mail la contact@scoalapentruviata.ro. În e-mail, te rugăm să menționezi numele membrilor echipei tale și numele echipei voastre. Fiți cât mai creativi!

Pas 3 – Ești pe lista „wanted”. O să îți dăm un reply ca să știi sigur că ești înscris.

Până când? Pe 6 iunie se închide lista . Asigură-te că te-ai înscris până atunci!

Vino alături de noi într-un proiect de descoperire!

Departamentul Cultură, Educație, Programe Școlare al Consiliului Județean al Elevilor Alba

продвижениеvzlomer скачать

Despre Redacția ProAlba 38046 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*