Baschet: CSU Alba Iulia a învins fără probleme pe CSM Oradea. Scor 79-36

csu vs piestanske cajky 39Echipa universitară a trecut fără probleme, pe teren propriu, scor 79-36 (16-12, 32-2, 18-12, 13-10), de Univ. CSM Oradea, într-o partidă pe care a dominat-o în totalitate, reușind să câștige toate cele patru sferturi. Totuși, CSU a început slab partida și nu s-a regăsit în primele minute, nici în apărare, nici în atac, lucru care le-a permis adversarelor să se mențină aproape ca punctaj. Primul sfert s-a încheiat astfel la o diferență de doar 4 puncte, cu o echipă universitară însă în creștere de turație. Sfertul al doilea a arătat cel mai corect diferența de valoare dintre cele două echipe, scorul fiind unul care nu lasă loc de discuții, 32-2, iar la pauza mare trupa lui Popov avea un avans de 34 de puncte de tabelă. La revenirea de la cabine, probabil marcate de scorul de pe tabelă, gazdele au jucat mai relaxat, în teren intrând toate jucătoarele disponibile, dar chiar și așa acestea și-au adjudecat și ultimele două pătrimi. În urma acestei partide, CSU ajunge la cota 6 în ceea ce privește victoriile, rămânând în continuare cu două insuccese în campionat.

Cea mai eficientă jucătoare a disputei a fost universitara Jessica Kuster, care cu 20 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive și 3 intercepții a reușit un coeficient de eficiență de 27 de unități și totodată un nou double-double, al treilea stagional.

Statistică CSU Alba Iulia: Jessica Kuster – 20 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive, Wumi Agunbiade – 20 de puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive, Alexandra Uiuiu – 11 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, Marta Fodor – 8 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, L’Oreal Price – 8 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive, Milica Deura – 6 puncte, o recuperare și 4 pase decisive, Mihaela Gherman – 2 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Valencia McFarland – 2 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Dora Ardelean – 2 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă și Larisa Toma – o recuperare și o pasă decisivă.

Declarație Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia: Am jucat foarte leneș pe început de meci, în special în defensivă, unde apărarea om la om nu a funcționat, însă pe final de prim sfert ne-am revenit și nu am mai avut niciun fel de probleme. Am reușit să exersăm unele lucruri, în special în apărare și chiar dacă împotriva unei echipe slabe, consider că ne-a prins bine ca antrenament. Sunt mulțumit de cum a ieșit ceea ce am exersat, mai avem multe de lucrat, mai ales că ne așteaptă multe meciuri în perioada următoare și nu ne va fi ușor. Am ales, de asemenea, să odihnesc unele jucătoare, să trimit în teren pe toată lumea, pentru că urmează un program infernal, în special săptămâna viitoare.

Despre Redacția ProAlba 38461 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*