ALEGERI: Declarațiile principalilor lideri politici din județul Alba la ieșirea din secțiile de votare

vot politicieni 14Președintele PDL Alba, Ion Dumitrel, nu s-a „dezmințit” nici la alegerile prezidențiale și s-a prezentat la vot încă de dimineață. La ora 08.00, președintele Consiliului Județean a votat, alături de soție, la secția din incinta Școlii Generale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, acolo unde este arondat. „Am votat altceva decât ce am avut până acum.  Altceva în sensul că aș dori totuși să avem o schimbare de mentalitate a clasei politice și de ce nu, a comportamentului nostru, al alegătorilor. Va trebui poate, de azi înainte, să alegem oameni care au făcut ceva pentru comunitățile pe care le-au reprezentat” a precizat Dumitrel.

comsaDeputatul independent Cornel George Comșa a votat la Brașov. „Astăzi am votat, împreună cu întreaga familie, cu bucuria de a nu-l mai avea pe buletinul de vot pe Băsescu! Această calamitate socială și politică, întinsă pe zece ani din viața noastră, se sfârșeste jenant, așa cum a și început. Au fost zece ani de umilințe pentru instituțiile statului, pentru Constituție și pentru români. Au fost zece ani de ură, dezbinare, securiști, arestări televizate, procurori și urmăriri penale pe blat politic. În ultimii ani, România nu a avut Președinte, a avut un primitiv lipsit de orice calități, un mutant securist care a sucombat România în ură față de semeni și dezbinare. Trag azi aer în piept, cu speranța că în maxim trei săptămâni nu voi mai fi intoxicat cu prezența publică a acestui stârv politic. Și mai sper ca marionetele lui, aflate azi încă pe buletinul de vot, se vor duce după el în neființă politică și uitare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

dirzuDeputatul Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba, a votat în jurul orei 09.00, la Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia. „Avem nevoie de un alt model de președinte, care să aducă liniștea și prosperitatea mult așteptată după 10 ani de conflicte, a precizat social democratul. Deputatul PSD Călin Potor a votat, la ora 09.45, la secția de votare 35 din incinta Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia.

marcela daramus„Am votat pentru UNIRE și cu cel care ne garantează o Românie puternică. Pentru cea mai importantă funcție în stat, am votat cu cel care, din poziția de președinte, va lucra împreună cu Guvernul pentru un proiect care să aducă bunăstare pentru toți românii.” a declarat Marcela Dărămuș, unul dintre liderii PSD Alba. Domnia sa a votat, împreună cu familia, la secția din incinta Liceului Sportiv din Alba Iulia , la ora 10.15.

ovidiu jidveian vot„Am votat pentru stabilitate politică în România, după 10 ani de scandaluri, circ și bălăcăreală. Am votat pentru că merităm un viitor mai bun. Am vrut să dau un semnal din Capitala Marii Uniri că România este a românilor și că de aici trebuie să redescoperim mândria de a fi român.” a declarat, la ieșirea de la urne, președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian.

vot politicieni 08„Am votat astăzi viitorul României, viitorul copiilor noștri. Am votat pentru un președinte care să mă reprezinte cu cinste și onoare peste hotarele României.”, a spus social democrata Mihaela Mih-Dehelean, la ieșirea din secția de votare.

atanasiuSenatorul Teodor Atanasiu, unul dintre liderii ACL, a votat și el la Alba Iulia, în jurul orei 10.00, la o secție de votare de pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, pentru „o Românie occidentală”.

vot politicieni 03Un alt lider important al ACL Alba, Florin Roman, a mers și el la vot, tot de dimineață. „Am votat astăzi în primul rând cu gândul la tineri. Cred că este foarte important ca la aceste alegeri tinerii să-și hotărască soarta, să-i convingă pe bunicii lor că vor o țară ca afară, că vor o țară a lucrului bine făcut, că vor o țară cu oameni normali, fără scandal și fără circ.”, a spus Florin Roman.

vot politicieni 01Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a votat, ca de obicei, la Școala Generală „Mihai Eminescu”. „Pentru români am votat. Pentru noi toți, pentru Alba Iulia, pentru toată România. Primul gând, când m-am trezit, a fost gândul că trebuie să ies la vot.”, sunt cuvintele lui Mircea Hava la ieșirea de la urne.

vot politicieni 06Senatorul de Alba, Alexandru Pereș, a votat și el la primele ore ale dimineții, alături de soție. „Am votat pentru că este un drept al nostru și e bine ca toți cetățenii să participe la acest scrutin (…) Am votat pentru normalitate.” a afirmat Pereș

alin cucui„Am votat pentru viitorul tinerilor și al copiilor noștri, am votat pentru a le reda românilor din străinătate demnitatea, pentru a-i aduce acasă și a le oferi aici locuri de muncă. Am votat pentru România lucrului bine făcut”, a declarat Alin Cucui, unul dintre liderii ACL Alba. Domnia sa a votat, puțin înainte de ora 12.00, la Roșia de Secaș.

ioan lazar votIoan Lazăr, președintete PLR Alba a votat la ora 10.45, la sectia 41, din Micești. „Am votat pentru un președinte echilibrat, pentru un președinte educat, care să respecte Constituția și legile țării , care să respecte Parlamentul și instituțiile statului, un președinte care să ofere bunăstare și respect cetățenilor, un președinte pentru viitorul țării, al meu și al copiilor mei.”  

todoranRadu Matei Todoran, unul dintre liderii PLR din Alba, a votat în jurul orei 12.00. “Am votat pentru pace socială, întelegere și respect. Am votat cu candidatul care poate duce România în fruntea țărilor Uniunii Europene”, a punctat Todoran.

clement negrut„Am votat pentru o Românie  frumoasă care să rămână pe traiectoria statelor europene. Îi îndemn pe toți conjudețenii mei să meargă la vot”, a declarat liderul PMP Alba, deputatul Clement Negruț. El a votat, împreună cu soția, la Ciugud, acolo unde locuiește.

 

Despre Redacția ProAlba 38064 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*