Bărbatul din Șibot reţinut de poliţiştii din Alba Iulia pentru tâlhărie şi mai multe furturi din locuinţe, va fi cercetat în stare de arest preventiv

catuseLa data de 28.04.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au prezentat pe R.C., de 33 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Acesta fusese reţinut de poliţişti, la data de 26.04.2017, după ce a fost identificat ca persoană bănuită de comiterea unei tâlhării asupra unei femei din Alba Iulia în locuinţa căreia a pătruns pentru a sustrage bunuri. Ulterior, poliţiştii au stabilit că acesta este bănuit şi de comiterea, în cursul lunii aprilie 2017, a 5 furturi din locuinţe de pa raza municipiului Alba Iulia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi-au însuşit propunerea poliţiştilor şi au promovat-o în faţa instanţei de judecată, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus arestarea preventivă a lui R.C., pentru o perioadă de 30 de zile.

Informaţii de background:

La data de 26.04.2017, în jurul orelor 11.15, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 81 de ani, care locuieşte pe strada Andrei Mureşanu din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins, în locuinţa sa, un bărbat necunoscut, care, pentru a-şi asigura scăparea, i-a pulverizat în faţă cu spray lacrimogen.

 Poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa victimei, iar în urma investigaţiilor efectuate şi cu ajutorul indiciilor oferite de victimă, au reuşit să identifice, în zona gării din municipiul Alba Iulia, persoana bănuită de comiterea faptei. 

R.C., de 33 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba a fost reţinut de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde, în urma cercetărilor, s-a stabilit că este bănuit şi de comiterea a 5 furturi din locuinţe, de pe raza municipiului. 

Se pare că, în cursul lunii aprilie 2017, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, în 5 case din Alba Iulia şi ar fi sustras bijuterii şi bunuri de valoare. Prejudiciile reclamate de proprietari au fost cuprinse între 2.000 şi 10.000 de lei.

Despre Redacția ProAlba 30705 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*