În atenția cetățenilor: Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a luat măsuri de reorganizare a activității

Având în vedere starea de urgență decretată în contextul evoluției pandemiei COVID-19 și dispozițiile Ministerului Afacerilor Interne privind suspendarea consultațiilor programate/programabile în structurile ambulatorii, Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia a luat măsuri de reorganizare a activității pentru a asigura continuitatea actului medical și soluționarea problemelor pacienților cu boli cronice în timp util, dar și pentru a garanta siguranța pacienților și a personalului medical.  

Astfel, pentru situații legate de indicații medicale, emiterea rețetelor medicale (pentru pacienții cronici unde schema de tratament și istoricul medical sunt clare, dar și pentru pacienții acuți în cazurile în care este posibil acest lucru) vă punem la dispoziție, în zilele de luni și miercuri, între orele 08:00-13:00, numărul de telefon 0258/820825. De asemenea, la același număr de telefon ne puteți contacta și pentru emiterea/prelungirea concediilor medicale, în situații fără echivoc, în care acestea, conform legii, se eliberează de către medicul specialist din structurile ambulatorii. Apelul dumneavoastră va fi direcționat către cabinetul de specialitate de la care solicitați rețetă medicală sau concediul medical. Personalul medical de serviciu va răspunde solicitărilor și vom căuta cele mai potrivite soluții pentru a rezolva problema dumneavoastră, astfel încât să nu fie necesar să vă deplasați deloc la cabinetele noastre pentru preluarea documentelor (acestea pot fi trimise în format electronic, pe e-mail, WhatsApp, remiterea acestora direct la medicul de familie etc., la mica înțelegere personal medical – pacient)

Pentru aceste situații vă rugăm să nu folosiți numerele de telefon la care sunați de obicei la policlinică, (ci numărul de telefon 0258/820825) pentru a nu întâmpina dificultăți în formarea legăturii cu cabinetele de la care solicitați documentele.

Aducem la cunoștința pacienților că până în data de 07.04.2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția COVID-19 la nivel național și de dispozițiile autorităților, nu se mai efectuează consultații de specialitate în cadrul policlinicii (ambulatoriul) spitalului . Totodată, în această perioadă nu se mai efectuează programări pentru consultații la niciunul dintre cabinetele din policlinică. 

Biroul de presă al SJU Alba Iulia

Despre Redacția ProAlba 33668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*