Foto: Seară de neuitat pentru profesorii care și-au încheiat activitatea în acest an. Au participat la o masă festivă organizată de PNL Alba, la Hotel Cetate

masa festiva dascali 26Joi, 18 iunie 2015, de la ora 18.00, la restaurantul din cadrul Hotelului Cetate din Alba Iulia, a avut loc o masă festivă pentru cadrele didactice, din județul Alba, care și-au încheiat activitatea la catedră în acest an școlar. Evenimentul marca PNL, organizat de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba, a stâns peste 80 de profesori din localitățile Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Zlatna, Blaj și din toate zonele județului.

„Este un eveniment dedicat dascălilor, oamenilor care cu vocație și pasiune care au lucrat alături de părinții generațiilor de copii, la formarea lor ca adulți. Am reînviat o frumoasă tradiție prin care omagiem munca făcută din vocație și din dăruire, care produce rezultate la nivelul întregii societăți.”, a spus Rodica Andronescu, copreședinte Organizația Femeilor Liberale Alba.

„În calitate de dascăl, vă spun că ne-am gândit la colegii noștrii care își încheie o activitate, o carieră îndelungată. Am hotărât să reluam acest eveniment frumos, un eveniment de suflet, pentru cei care încheie o carieră de succes la catedră.”, sunt cuvintele copreședintei OFL Alba, Elena Ignat.

Evenimentul a fost presărat cu momente interesante. Momentele artistice precum cele oferite de interpreții de muzică populară și de un cuplu de dansatori, i-au binedispus pe cei prezenți. Deasemenea, dascălilor li s-au oferit diplome, plachete și bineînțeles, flori.

La eveniment au participat și co-președinții PNL Alba, parlamentari, consilieri județeni, precum și profesori din Comisia de educație a PNL.

Despre Redacția ProAlba 38063 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*