AON Imobiliare vă propune: Apartament,3 camere, bloc nou, Orhideea (90.000 EUR) și vilă cu 4 camere, cartier Cetate (219.000 EUR)

AON Imobiliare le propune celor interesați de achiziționarea unui imobil, două proprietăți cu totul deosebite, cu precizarea că oferta completă a agenției poate fi găsită AICI.

Apartament, 3 camere, 68 mp utili, bloc nou, Orhideea (90.000 EUR)

AON Imobiliare va prezinta un apartament compus din living+bucatarie (open space), baie, 2 dormitoare (un dormitor este nemobilat), 2 balcoane, situat la parter inalt, cu loc de parcare rezervat. Apartamentul este situat in cartierul Orhideea. Oferta completă pentru această proprietate o găsiți AICI.

Casă individual, finisată, 524 mp teren (219.000 EUR)

AON Imobiliare vă propune o casă individuală de vânzare în zona Cetate-Alba Iulia, având 4 camere, 3 dormitoare, suprafață totală construită 140 mp și suprafață teren 524 mp. Deschiderea este de 19 ml. Imobilul are amprenta 140 mp. Oferta completă pentru această proprietate o găsiți AICI.

Date de contact AON Imobiliare:

Cu sediul la Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției, la numărul 24A (lângă magazinul Coramet), AON reunește o echipă formată din persoane cu foarte mulți ani de experiență pe piața imobiliară. Profesionalismul, seriozitatea și implicarea sunt reperele după care AON se ghidează în relația cu fiecare client.

email birou: office@aonimobiliare.ro

Despre echipa AON Imobiliare puteți citi AICI

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*