Acțiune a poliției rutiere din Alba Iulia. Au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, în scopul prevenirii accidentelor rutiere datorate neacordării priorității de trecere pietonilor și indisciplinei pietonale. Au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale.

 

La data de 9 februarie 2022, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia, în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. Poliţiştii au urmărit, în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate pietonilor, precum și a pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare.

Au fost depistați și sancționați contravențional, 4 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor și 4 pietoni care au traversat prin loc nepermis. Alți 27 de conducători auto au fost sancționați pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost reţinute 6 permise de conducere  și un certificat de înmatriculare.

Despre Redacția ProAlba 30700 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*